In de groep" mens" schilderijen waar mens of mensachtigen op staan.

uit 2011 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Gekleurd dorp

2020

Hoewel dit werk bij de groep mens staat, staat er geen mens op. Wel wonen er mensen. In de huizen van het dorp. Dit werk was een klein onderzoekje naar werken met vlakken, bovendien had ik mij ten taak gesteld alle kleuren mooi te maken.

Vliegend kasteel

2020

Fantasie werk op speciaal acryl papier. Gaanderweg ging het kasteel vliegen en waarom ook niet?

Blauwtje

2020

Zwart wit en een beetje blauw. Hij/zij het maakt mij niet uit. Mens met blauwtje, een vlindertje. Het werk is nu ingelijsd met passe partout. afmetingen lijst:94x73

danse macabre

2018

Ken je deze muziek? Prachtig, deze figuur danst en danst tot het op is. Klein werkje dat ingelijst is in een zwarte houten lijst.

het andere oog

2018

En dan ineens kijk je naar binnen. De vraag is dan, is het jouw oog of het mijne? Dit werk zit in een klassieke vergulde lijst. 

clown

2017

De clown heeft genoeg aan een neus om clown te zijn. Dt werk heb ik met een sponsje gestempeld.

Maskers

2017

Welk masker past je vandaag?  Niet alleen voor carnaval.

Prinses

2017

Prinses draagt een vogel op haar hoofd. Dat valt niet mee, je kan er zo een verhaal bij bedenken. Dit werk is gemaakt op bamboe papier.

birdeye

2017

Dit werk is gemaakt op bamboopapier. Deze dame met goudstroom heb ik gemaakt naar aanleiding van een bijzondere ervaring tijdens meditatie.

Smart

2015

"smart", een kop vol zorgen. Acryl en ecoline.

Visje?

2015

Tafreeltje met mensen en dieren. Dit werk is ingelijsd in een grote goudkleurige brocante lijst, afmeting: 65x55. Prijs is exclusief lijst.

mens en dier

2015

Een veelheid aan figuren, mens en dieren. Dit schilderij is gemaakt met de afplaktechniek. Ook heb ik acrylstift gebruikt. Om dit schlderij heen is een felblauwe rand geschilderd, als een geschilderde lijst.

de buikenwinkel

2015

De buik van Geert is veel te dik/Albert-Jan zegt dat hij een nieuwe moet kopen/antwoordt Geert: ja dat doe ik/ga mee, de winkel is nu open. Dag mevrouw ik kom voor een buik/jongeman, laat mij eens zien/ik heb allerlei kleuren achter dit luik/is blauw iets voor u misschien? Twee strofes uit een gedicht van 7 strofes.

Kadervrouw

2013

Handig is het niet deze houding, maar als kadervrouw heb je wel een vinger in de pap.

Puhhhhh

2012

Puntjes maken een gezicht met handen. Kiekeboe!

De gelukkige huisvrouw

2011

Soms is het zo.
 

Man met vis

2011

Dit schilderij is gemaakt met acrylverf en ecoline. De ecoline laat mooi de structuur van het doek zien. Door de matte ecoline springen de felle acryl kleuren er nog meer uit.

Onder onsje

2011

Twee gezellige dames babbelen onder het genot van een borreltje.